Τρίτη 1 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Εκδηλώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ πραγματοποιούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα, αυτή τη βδομάδα προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα Τρίτη

-- Στην Τρίπολη, στο πανεπιστήμιο, στις 2 μ.μ., εκδήλωση με τίτλο «Οι εξελίξεις στον κλάδο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής. Νέες τεχνολογίες. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη ΣΔΟ του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Κ.7. 301, συζήτηση με θέμα «Καπιταλισμός vs Σοσιαλισμός: Ψέματα που διδασκόμαστε στο αμφιθέατρο και αλήθειες». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γεωργόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Στη ΣΔΟ του ΤΕΙ Πειραιά, στις 2 μ.μ., στο αμφιθέατρο Δ.108, συζήτηση με θέμα «Καπιταλισμός vs Σοσιαλισμός: Ψέματα που διδασκόμαστε στο αμφιθέατρο και αλήθειες». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γεωργόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στο ΜΙΘΕ του Πανεπιστημίου Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γ του ΜΙΘΕ της Φιλοσοφικής, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Η εξέλιξη του σοσιαλισμού από την ουτοπία στην επιστήμη». Την παρουσίαση θα κάνει ο Ανδρέας Τσιγκάρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

  • Από σήμερα Τρίτη έως τις 10 Δεκέμβρη, στην Ιατρική Αθήνας, θα λειτουργήσει έκθεση, με θέμα «Η κάλυψη των λαϊκών αναγκών στο σοσιαλισμό. Τα επιτεύγματα της ΕΣΣΔ στον τομέα της Υγείας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ