Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Παγκινητοποίηση συνταξιούχων στα μέσα Δεκέμβρη

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο απευθύνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.

  • Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Θα συμμετάσχουν συνταξιούχοι από Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.
  • Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στο ΙΚΑ Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν επίσης συνταξιούχοι από Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη και Ηπειρο. Η αναχώρηση από τη Λάρισα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στις 8.30 π.μ., μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο.
  • Την Τρίτη 15 Δεκέμβρη θα γίνει παγκρήτια συγκέντρωση συνταξιούχων στο Ρέθυμνο.

Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις προβάλλουν τα εξής αιτήματα: Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για μείωση των συντάξεων. Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις μας, δώρων και επιδόματος άδειας. Κάτω τα χέρια από τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης. Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί, αντιασφαλιστικοί φορομπηχτικοί νόμοι. Καμιά αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ