Σάββατο 22 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
«Λόγω Μπάγεβιτς»

«Ηρθα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη και γνωστή ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ισχυρό κίνητρο για την απόφασή μου στάθηκε η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τον οποίο νομίζω είναι τιμή να αγωνίζεται κάποιος. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος στη συνέχεια». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Βίντακ Μπράντιτς. Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι λειτουργεί ως καταλύτης στις προτάσεις που κάνει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, αφού το ίδιο είπε και ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Ο Βίντακ Μπράντιτς διάλεξε το «Δικέφαλο του Βορρά», απορρίπτοντας προτάσεις από τη Μονπελιέ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Σπάρτακ Μόσχας. Η επίσημη παρουσίαση του 24χρονου Σέρβου μεσοαμυντικού έγινε χτες το μεσημέρι και o παίκτης αποκάλυψε τα όσα γνωρίζει για την καινούρια του ομάδα: «Ο Μπλάντεν Φορτούλα μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Παρακολούθησα τον αγώνα με την Μπενφίκα και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ενώ έχει ενισχυθεί πολύ τη φετινή περίοδο».

Τέλος, τόνισε τις φιλοδοξίες του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να κατακτήσω κάποιο τίτλο, όμως για φέτος δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Αυτό που προέχει είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα». Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας στους αγώνες με την Κροατία και τη Βραζιλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ