Παρασκευή 13 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Μπέμπης» ο Βερόν

Και επίσημα πλέον ο Χαούν Σεμπαστιάν Βερόν έγινε.... μπέμπης αφού χτες ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της πρωταθλήτριας Αγγλίας, αλλά παράλληλα και του βρετανικού ποδοσφαίρου, είναι πλέον γεγονός. Μετά από τη μετακίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε να προκαλέσει ανάλογο ντόρο και η μεταγραφή του Αργεντινού άσου από τη Λάτσιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το «BBC», ο Βερόν υπέγραψε σήμερα το πρωί στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και το απόγευμα αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο «Ολντ Τράφορντ». Η μετακίνηση τού 26χρονου μέσου αναμένεται να κοστίσει στην ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον περίπου 14 δισ. δρχ.

Εξαλλου, στην Αγγλία επιστρέφει ο Πίτερ Σμάιχελ. Ο Δανός 37χρονος τερματοφύλακας μετά τις δόξες που γνώρισε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πέρασμά του από την Πορτογαλία και τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αστον Βίλα. Ο Σμάιχελ υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου και θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς που έφυγε για τη Γουέστ Χαμ.

  • Πολλά γκολ και θέαμα περιλάμβανε η πρεμιέρα του ταλαιπωρημένου φετινού Κόπα Αμέρικα. Στους πρώτους αγώνες η οικοδέσποινα Κολομβία μπροστά σε 40.000 οπαδούς της νίκησε 2-0 τη Βενεζουέλα, ενώ η Χιλή ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ισημερινού επικρατώντας 4-1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ