Παρασκευή 13 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
«Κινούνται» οι... πρωταθλητές

Sportidea

H επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά. Χτες επρόκειτο να συναντηθούν ο Σέρβος τεχνικός με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο, προκειμένου να οριοθετηθούν οι στόχοι της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο φαίνονται να είναι οι περιπτώσεις του Γιάννη Γιαννούλη και του Θεοδωρή Παπαλουκά, αλλά ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αλλωστε υπάρχει και η επιθυμία του «Ζοτς» που για τη θέση του σέντερ θα προτιμούσε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Οσον αφορά τον τελευταίο ο Ηρακλής αν και επισήμως ανακοινώνει ότι δεν... πωλείται, εντούτοις κάποιες πληροφορίες φέρνουν τους διοικούντες του «γηραιού» να το συζητάνε με ένα ποσό της τάξεως των 500 εκατ δρχ. Αναφορικά στον Παπαλουκά, ο ΠΑΟ φαίνεται ότι επανέρχεται με μεγάλη οικονομική πρόταση που είναι συμφέρουσα για τον Πανιώνιο...

  • Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες για τον ΠΑΟΚ αφού η διοικούσα επιτροπή, υπό τον Βασίλη Οικονομίδη, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα οδηγηθεί σε παραίτηση... Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνάντησε το μεγαλομέτοχο της εταιρίας, Γιώργο Μπατατούδη, και απέσπασε για μια ακόμη φορά υποσχέσεις, που μάλλον όμως δεν τον ικανοποίησαν. Γενικότερα δεν τον ικανοποίησε η στάση του κ. Μπατατούδη έναντι των προβλημάτων της ΚΑΕ, που θα χάσει τους παίκτες της από τη στιγμή που δεν υπάρχει ισχυρή ή έστω και μια υποτυπώδης οικονομική βάση στο ξεκίνημα της επόμενης περιόδου.
  • Προβληματισμό δημιούργησε στον Ντράγκαν Σάκοτα η επικείμενη μετεγγραφή του Αμερικανού Μπράιαν Τόλμπερτ στην «Ενωση». Ο Σέρβος τεχνικός παρά τις καλές συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά εάν θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν άγνωστο γκαρντ. Παράλληλα ο χαμηλός προϋπολογισμός οξύνει περισσότερο τα προβλήματα ,αφού ο Σάκοτα βλέπει πως δύσκολα μπορεί γίνει πραγματικότητα ο πόθος του για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ