Παρασκευή 13 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Αλλαγή με σκιές

Της μόδας έγιναν οι αλλαγές σε... κιτρινόμαυρο φόντο. Μετά την ΑΕΚ, αγοραπωλησία είχαμε και στον Αρη. Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι από χτες και τυπικά παρελθόν από τα δρώμενα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης. Νέος ιδιοκτήτης της ομάδας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, είναι ο Γιάννης Ζαχουδάνης, Ελληνοαμερικανός (κατάγεται από το Λιτόχωρο Πιερίας ) που ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών στο Λος Αντζελες.

Ο Κοντομηνάς δε διατηρεί πλέον καμία μετοχή και ολόκληρο το πακέτο ανήκει στον Ζαχουδάνη, που δήλωσε ικανοποιημένος και σύμφωνα με πληροφορίες θα καταβάλει περίπου 5 δισ. δρχ. στον πρώην μεγαλομέτοχο. Πάντως ούτε από αυτή τη διαδικασία λείπουν οι σκιές. Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «SPOR FM», στενός συγγενής του νέου ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κάποτε είχε οικονομικά προβλήματα. Απ όσο ξέρω ποτέ δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για τα γεγονότα της Ελλάδος ή για τον Αρη. Αμφιβάλλω αν ήξερε ότι υπήρχε ομάδα με τ' όνομα Αρης. Δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του Γιάννη, τι να κερδίσει ο ίδιος και γιατί να παίξει αυτό το παιχνίδι»...

Μέσα σ' όλα αυτά η ομάδα του Αρη αναχώρησε χτες το πρωί με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της για τη Ρόγκλα της Σλοβενίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ανρί Μισέλ δε θέλησε να κάνει δηλώσεις και αντ' αυτού μίλησε ο αρχηγός της αποστολής Ντανιέλ Μπατίστα. «Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς και να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας». Στη Σλοβενία θα ενσωματωθεί το Σάββατο ο Ισμαΐλ Μπα που ταξίδεψε μέσω Ρώμης λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα του, ενώ άφαντος παραμένει ο Κένεντι Ναγκόλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ