Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Ενημέρωση σχετικά με τα σκουπίδια στο Φάρο

Απάντηση σε όσους καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή της Πάτρας, σχετικά με τα σκουπίδια που «κοσμούσαν» την περιοχή του Φάρου, εξέδωσε χτες η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ευθύνη για την κατάσταση έχει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών και με δική του ευθύνη διεκόπη ο καθαρισμός. Παρ' όλα αυτά, ο δήμος Πατρέων, με δικά του μέσα, ξεκίνησε τον καθαρισμό της περιοχής.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ανάμεσα σε άλλα:

«Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, γίνονται γνωστά τα εξής, ως απάντηση στα περί μη καθαριότητας στην περιοχή του Φάρου:

Μέχρι τώρα τις εργασίες καθαριότητας του παραλιακού τμήματος, από τον Φάρο μέχρι την περιοχή του ΝΟΠ, είχε αναλάβει να κάνει ο ΟΛΠΑ ΑΕ, με ευθύνη και έξοδα δικά του. Απροειδοποίητα και αναίτια διεκόπη ο καθαρισμός, με αποτέλεσμα να βρωμίσει κυριολεκτικά η περιοχή και δημότες να επιρρίπτουν την ευθύνη γι' αυτό στη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος από σήμερα (σ.σ. χτες) το πρωί, με συνεργεία του, καθαρίζει ολόκληρη την περιοχή, για να αποδοθεί στους δημότες μας καθαρή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί. Η λειτουργία του λιμανιού εντός της πόλης είναι γνωστό το πόσο σημαντικά επιβαρύνει τις υποδομές της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ