Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέο σποτ του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό

Κυκλοφόρησε το νέο διαδικτυακό σποτ του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου για το Ασφαλιστικό (βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=l_G2WuKNfns). Με ισχυρές δόσεις χιούμορ και αξιοποιώντας σκηνές από την ταινία «Τα πουλιά» του Αλφρεντ Χίτσκοκ, παραλληλίζει τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και τους μεγαλεμπόρους της Υγείας με «αρπακτικά» που ετοιμάζονται να κατασπαράξουν ό,τι έχει μείνει από τα κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα. Στη συνέχεια, με έντονα γράμματα καλεί σε σκληρή αναμέτρηση για το Ασφαλιστικό.

Οπως σχολιάζει το ΠΑΜΕ σε σχετικό δελτίο Τύπου, «δε θα παραδώσουμε την Ασφάλισή μας στα νύχια των αρπαχτικών! Ο διαρκής πόθος των μεγάλων επιχειρηματιών της Υγείας για αποχώρηση του κράτους και της εργοδοσίας από τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος αποτελεί την έναρξη χρυσών δουλειών με ζεστό χρήμα για τα αρπαχτικά των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας.

Οι δεκάδες Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους, τον εργαζόμενο λαό, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Να αγωνιστούμε για δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση, για την οικοδόμηση ενιαίου συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα περιλαμβάνει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης της Υγείας, τις παροχές και υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ