Παρασκευή 8 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Καταγγελία για «βιομηχανία» κατασκευής αντιπροσώπων

Καραμπινάτες περιπτώσεις νοθείας αναδεικνύει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ

Συνεχίζεται και εντείνεται το όργιο νοθείας από τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, που ελέγχουν το Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων. Τα σωματεία - «σφραγίδα» που δημιουργούν και συντηρούν με αποκλειστικό στόχο την «παραγωγή» αντιπροσώπων για το ΕΚ Φαρσάλων και τη ΓΣΕΕ, δεν έχουν απολύτως καμία δράση, ενώ στα κατασκευασμένα μητρώα τους ανακαλύπτει κανείς «σημεία και τέρατα».

Ετσι, μετά τα δύο σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων που είχαν στήσει για τις προηγούμενες εκλογές, όπου ψήφισαν πάνω από 1.000 άτομα, εκ των οποίων η πλειοψηφία δεν είναι καν εργαζόμενοι, τώρα, στην προσπάθειά τους να εκλέξουν και δεύτερο αντιπρόσωπο στη ΓΣΕΕ, έστησαν νέο Σωματείο Εργατών Γης Περιοχής Φαρσάλων, το οποίο εμφανίζει 445 εγγεγραμμένα μέλη και 361 ψηφίσαντα!

Στην πρεμούρα τους, μάλιστα, να πετύχουν το στόχο, κάνουν και χοντράδες που μαρτυρούν τις βρωμιές τους. Συγκεκριμένα, στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, που «πραγματοποιήθηκε» τη Δευτέρα 9 Μάρτη 2015, με ώρα έναρξης στις 2.30 μ.μ. και περάτωσης στις 5.30 μ.μ., στο πρακτικό εκλογής αναγράφεται ότι σε σύνολο 122 γραμμένων μελών, παραβρέθηκαν και ψήφισαν 20 μέλη, από τα 32 οικονομικά τακτοποιημένα.

Μετά όμως από 1 ώρα, δηλαδή στις 6.30 μ.μ. της ίδιας μέρας, ξεκίνησαν οι εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και αντιπροσώπων για το ΕΚ και την Ομοσπονδία. Ως εκ θαύματος, εκεί, στο πρακτικό αρχαιρεσιών και στο αντίγραφο μητρώου, εμφανίζονται τα μέλη του σωματείου να αυξάνονται θεαματικά από 122 σε 445 και να ψηφίζουν τελικά 361 άτομα, αριθμός εξωπραγματικός!

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ν. Λάρισας του ΠΑΜΕ τονίζει: «Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να αφήσει να συνεχίζεται άλλο αυτή η φαρσοκωμωδία, που επί χρόνια διαδραματίζεται από τους εργοδοτικούς "συνδικαλιστές" στο ΕΚ Φαρσάλων με την ανοχή και δικαστικών αντιπροσώπων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η παρουσία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στις τελευταίες εκλογές του ενός από τα δύο σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων που έχουν στήσει για να βγάζουν ψευτοαντιπροσώπους, απέτρεψε σε μεγάλο βαθμό τη νοθεία, αφού από 502 που εμφανίζονταν ψηφίσαντες στις προηγούμενες εκλογές, τώρα ψήφισαν περί τους 150, που και απ' αυτούς αρκετοί δεν είναι εργαζόμενοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ