Παρασκευή 8 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΜΠΑΣΚΕΤ: «Εφυγε» απ' τη ζωή σε ηλικία 67 ετών μετά από μάχη με την επάρατη νόσο ο Βασίλης Σακόπουλος επί σειρά ετών πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Σπόρτιγκ. Ο εκλιπών ήταν στη διοίκηση του σπουδαίου συνόλου της ομάδας των Πατησίων, που κατέκτησε 21 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, ενώ συμμετείχε σε δύο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πρωταθλητριών (1991 - 1993).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μια σπουδαία νίκη για το στόχο της πρόκρισης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ του 2017 πέτυχε χτες η εθνική ανδρών, που, για τη 3η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου, επικράτησε της Ουκρανίας στο Κίεβο με 27 - 25. Ετσι, το ελληνικό συγκρότημα έμεινε «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ, που θα καθορίσουν τις συμμετοχές στην τελική φάση. Μάλιστα, η ελληνική ομάδα έχει τα δύο από τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια στην έδρα της (με Ουκρανία 10/1 και Λετονία 13/1), ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εκτός με την Κύπρο (17/1).

ΕΟΕ: H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τη μεγάλη της θλίψη για την ξαφνική απώλεια, ανήμερα των Φώτων, του πρώην μέλους της Ολομέλειας (2001 - 2004) και πρώην Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, Γιάννη Παντελίδη σε ηλικία 59 ετών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ