Σάββατο 30 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κηδεύτηκε ο σύντροφος Βασίλης Καζάκος

Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, παρουσία συγγενών, φίλων και συντρόφων του, κηδεύτηκε προχτές, Πέμπτη, ο κομμουνιστής, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και παλαίμαχος δημοσιογράφος, Βασίλης Καζάκος, που «έφυγε» σε ηλικία 90 ετών.

Στην κηδεία του μίλησε ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, α΄ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και ο Χρήστος Τσιντζιλώνης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Δημοσιογράφων Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1944, του οποίου ο Β. Καζάκος ήταν γενικός γραμματέας.

Εκ μέρους των ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ μίλησε ο Γιώργος Μηλιώνης, που αναφέρθηκε στην πλούσια αγωνιστική παρακαταθήκη που αφήνει για τις νεότερες γενιές ο Β. Καζάκος. Σημείωσε τον ακέραιο, σεμνό και αγωνιστικό του χαρακτήρα, που με τη στάση ζωής του είχε κερδίσει το σεβασμό όλων των συναδέλφων. Μεταφέροντας τα θερμά συλλυπητήρια των συντρόφων του, υπογράμμισε ότι θα τον θυμούνται για πάντα με πολλή αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση, προσπαθώντας να συνεχίσουν στους δρόμους που άνοιξε μαζί με όλο το Κόμμα μέσα σε πολύ δύσκολους καιρούς.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ