Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου

Δημοσιογράφος που κάλυπτε τις απεργιακές συγκεντρώσεις δέχθηκε, χτες, επίθεση από αγνώστους στην οδό Πανεπιστημίου και Πατησίων. Οι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν με ξύλα, γροθιές και κλοτσιές τον Δημήτρη Πέρρο, που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ για το ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στην πλάτη και το θώρακα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομισθεί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με ράμματα στο μέτωπο και στο σαγόνι, ενώ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Το ΚΚΕ, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Δ. Πέρρου και τονίζει: «Τέτοιες ενέργειες στόχο έχουν τον εκφοβισμό του λαού και τη συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα σε μια μέρα όπως η σημερινή που ο λαός συμμετείχε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ