Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
Ανακοινώνει «μειώσεις» για τους «συνεπείς»

...απευθύνει προειδοποιήσεις σε όσους χρωστάνε

Μειώσεις στα επαγγελματικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος της χαμηλής και μέσης τάσης έως 10%, αποκλειστικά για τους «συνεπείς πελάτες», ανακοίνωσε η ΔΕΗ ΑΕ, την ίδια όμως στιγμή ο πρόεδρος της εταιρείας, Μ. Παναγιωτάκης, κάλεσε για μια ακόμη φορά τους επαγγελματίες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς την εταιρεία και τους κάλεσε να προχωρήσουν σε ρύθμιση και εξόφληση των οφειλών τους.

Τα παραπάνω τέθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτη, του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά, και του προέδρου της ΔΕΗ, όπου συζητήθηκαν το πρόβλημα των αποκοπών ηλεκτρικού ρεύματος, οι όροι ρύθμισης οφειλών και οι επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Πέραν της παραπάνω «έκπτωσης», ο υπουργός αρκέστηκε να υποσχεθεί πως, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΔΕΗ, «θα εξεταστούν και θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες στα ζητήματα αποκοπών και επανασυνδέσεων».

Την ίδια στιγμή, ο Μ. Παναγιωτάκης, κατά την προσφιλή τακτική, αναφέρθηκε σε εκείνους που «μπορούν, αλλά δεν θέλουν να είναι συνεπείς στην κάλυψη των υποχρεώσεών τους» και κάλεσε τους ΕΒΕ «να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις οφειλές τους, αντιλαμβανόμενοι την προσπάθεια της ΔΕΗ».

Για μια ακόμη φορά, δηλαδή, κυβέρνηση και ΔΕΗ ΑΕ επαναφέρουν το κλασικό προπαγανδιστικό επιχείρημα των «μπαταχτσήδων» για να δικαιολογήσουν τον εκβιασμό που ασκούν απέναντι στους αυτοαπασχολούμενους που αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους, μετά και τις τεράστιες αυξήσεις των τελευταίων χρόνων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίες προστέθηκαν στη συνολικότερη αντιλαϊκή επίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ