Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αύριο Σάββατο η συγκέντρωση που καλούν τα συνδικάτα

Στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, για αλληλεγγύη και κοινή δράση με τη μικρομεσαία αγροτιά

Παράλληλα με την πανελλαδική διαδήλωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, που ξεκινάει σήμερα και συνεχίζεται αύριο στο Σύνταγμα, εργατικά σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, καθώς και Λαϊκές Επιτροπές του Λεκανοπεδίου, διοργανώνουν συγκέντρωση αλληλεγγύης και κοινού αγώνα με τους μικρομεσαίους αγρότες, αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ., στην Ομόνοια. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 10.30 π.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α' Αθήνας, του Γαλατσίου και Μεσογείων - Λαυρεωτικής.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, του Πειραιά και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, του Θριάσιου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση του Σαββάτου στην Ομόνοια θα ξεκινήσουν στις 8.30 π.μ. από Βαρνάβα, στις 8.45 π.μ. από Καπανδρίτι και στις 9 π.μ. από Αγ. Στέφανο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ