Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Μεταξύ των εκδηλώσεων και περιοδειών που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ αυτές τις μέρες, πραγματοποιούνται και οι εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Ελληνικό, με ομιλητή τον Γιώργο Δαφνή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στη 1 μ.μ. στο δημαρχείο Περάματος, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων στο Αιγάλεω, με ομιλητή τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 21/2

-- Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1 - 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος) με θέμα: «Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε ενάντια στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής. Παλεύουμε για τις ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει συσκέψεις για το Ασφαλιστικό:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο φουαγιέ του δημαρχείου στον Εύοσμο, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ευκαρπία, στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλητή τον Βασίλη Τομπουλίδη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νεάπολη, στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Κορδελιό, στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλήτρια την Σοφία Καλαντίδου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 20/2

-- Στις 7 μ.μ., στη Σταυρούπολη, στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλήτρια την Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος του ΤΓ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην Κάρυστο

Εκδήλωση, με θέμα: «Η ένταση της λαϊκής παρέμβασης είναι η απάντηση στις πολιτικές εξελίξεις και την αντιλαϊκή επίθεση», διοργανώνει η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ, το Σάββατο 20/2, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΟ Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ