Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ
Εθεσε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του πρωθυπουργού χτες βράδυ «για λόγους ευθιξίας», ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Π. Σγουρίδης. Νωρίτερα είχε δηλώσει στο ρ/σ «Maximum 93,6» ότι ο Αλ. Τσίπρας παραπλάνησε με ψέματα τους αγρότες, όπως και οι προκάτοχοί του. Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρεται ότι θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν, αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει (...) Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου, πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια» ανέφερε ο υφυπουργός. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;», απάντησε: «Οπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Οπως τα "λεφτά υπάρχουν"...».

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Οπως ο Παπανδρέου πριν κ.λπ. Αρα, κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», κατέληξε ο Π. Σγουρίδης.

Μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Π. Σγουρίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι απομονώθηκε «μια ατυχής λέξη και όχι η ουσία ολόκληρης της συνέντευξης», καθώς και ότι «δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ