Πέμπτη 19 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Στα πράσινα ο «Λάζος»

Παρά τις διεβεβαιώσεις των διοικούντων του Ηρακλή ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, εντούτοις από χτες ο Λάζαρος Παπαδόπουλος φόρεσε τα πράσινα. αφού πλέον θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Καρπενήσι και συνοδευόμενος από τον μάνατζερ των πρωταθλητών, αλλά και τον εκπρόσωπό του κατευθύνθηκε στα γραφεία του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπολου, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τετραετής και οι απολαβές του παίκτη ανέρχονται περίπου στα 150 εκατ. δρχ.

Αντίθετη διαδρομή από τον Παπαδόπουλο ακολουθεί ο Αντώνης Φώτσης. Από χτες έγινε και τυπικά ο πρώτος αμιγώς Ελληνας που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αφού συμφώνησε με τους Μέμφις Γκρίζλις και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 330.000 δολάρια, ενώ η ομάδα του Μέμφις θα πληρώσει στον Παναθηναϊκό 300.000 ECU, όπως αναφέρει ρητά η ρήτρα του συμβολαίου με τους «πράσινους». Ο Ελληνας διεθνής αναμένεται να συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας της ομάδας του και μετά να ενσωματωθεί στην Εθνική.

  • Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Παναγιώτης Λιαδέλης... τηλεοπτικών δικαιωμάτων επιτρέποντος. Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε χτες το νέο του αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, που θα του αποφέρει μεικτά, συνολικά 730 εκατομμύρια δρχ. Ωστόσο, για να ισχύσει η συμφωνία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει εντός 45 ημερών να συμφωνήσει για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα, καθώς από την προκαταβολή αυτών θα αρχίσουν να γίνονται οι καταβολές στον πρώτο χρόνο της νέας συνεργασίας με τον Βολιώτη άσο.
  • Ο πρόεδρος του Πανιώνιου Σάκης Γερασιμίδης διέψευσε κατηγορηματικά χτες τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για παραχώρηση του Παπαλουκά. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» επισήμανε ότι αυτό που προέχει είναι να βρεθούν καινούριοι χορηγοί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ