Πέμπτη 19 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ντεμπούτο Καρεμπέ

Τα «ερυθρόλευκα» φόρεσε και επίσημα χτες ο Καρεμπέ

Sportidea

Τα «ερυθρόλευκα» φόρεσε και επίσημα χτες ο Καρεμπέ
Ντεμπούτο στην άγνωστη γι' αυτόν ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε «από το ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρω μόνο τον Ολυμπιακό», έκανε χτες ο νεοαποκτηθείς παίχτης των πρωταθλητών, Γάλλος Κριστιάν Καρεμπέ. Χτες, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε από τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά η επίσημη παρουσίασή του κατά την οποία μεταξύ άλλων, δήλωσε πως θέλει να είναι ο άνθρωπος για... όλες τις δουλιές: «Επιθυμία μου είναι να παίζω στη μεσαία γραμμή. Με τον Ζε Ελίας θα συντονιστούμε ως αμυντικό δίδυμο αλλά όχι μόνο, καθώς θα έχουμε και επιθετικό ρόλο». Παράλληλα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, τόνισε πως «στόχος είναι να κάνουμε κάτι παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε τίτλους στην Ελλάδα». Για τον 31χρονο νεοαποκτηθέντα άσο μίλησε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής: «Είχα στο μυαλό μου να βρούμε έναν παίκτη στο στιλ του Καρεμπέ. Θα παίξει στο κέντρο και όχι σε πλάγια θέση».

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος από χτες βρίσκεται στο Μιλάνο. Οντας πλέον ξανά παίχτης της Ιντερ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πιστεύω ότι διάλεξα την καλύτερη λύση για τον εαυτό μου. Επαιξα το παιχνίδι όπως εγώ ήθελα. Αυτή τη φορά πηγαίνω συνειδητοποιημένος στην Ιταλία. Δε θα μου λείψει τίποτα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, αν είμαι υγιής. Δε φεύγω πικραμένος. Ούτε με έδιωξε ο Ολυμπιακός. Φεύγω σαν φίλος. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ολα είναι πιθανά. Δε σκέφτομαι τι θα κάνω μετά από δύο χρόνια, αλλά πώς θα πετύχω τους στόχους μας με την Ιντερ. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μια καλή πρόταση που του έκανε η Ιντερ και εγώ μια ακόμη καλύτερη. Αποφάσισα να πάω στο Μιλάνο και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έκρινε ότι έπρεπε να με δώσει».

Οσο για τον «αντιΓεωργάτο», Στέλιο Βενετίδη, θα πρέπει να θεωρείται «ερυθρόλευκος». Χτες, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εξέταζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στη συμφωνία. Ενδεικτικό της πορείας που μάλλον θα 'χει, είναι το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς συμφώνησε, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέλιος Σφακιανάκης είπε: «Υπογράφουμε την παραχώρηση του παίκτη στον πρωταθλητή Ελλάδας»...

  • Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε χτες η «επίσημη πρώτη» των πρωταθλητών. Οι Μπερμούδες, Καρεμπέ φυσικά ήταν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων χαράς και ευφορίας των περίπου 7 χιλ. φιλάθλων που βρέθηκαν στο Ρέντη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνήλθαν με ...Καφφέ(2003-07-04 00:00:00.0)
Οριστικά στη Ριζούπολη(2002-06-19 00:00:00.0)
Μια ανάσα από Καρεμπέ(2001-07-04 00:00:00.0)
«Ερυθρόλευκες» διαψεύσεις(2001-06-13 00:00:00.0)
Κλείνει ο Λουτσιάνο(2001-05-31 00:00:00.0)
Επιασε ...λιμάνι ο Ζοζέ Ελίας(2000-06-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ