Πέμπτη 17 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Θεατρική παράσταση για παιδιά

Εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, όπου θα παιχτεί ως θεατρική παράσταση για παιδιά το έργο «Ο παράξενος μουσικός», από τη θεατρική ομάδα «Τρομπετίνι», διοργανώνουν το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», η Δ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής και οι Λαϊκές Επιτροπές Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης.

Η παράσταση θα δοθεί στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» (Κουντουριώτου 18 και Νεότητος) στο Ηράκλειο. Η ομάδα «Τρομπετίνι» στηρίχτηκε σε μια μικρή και ιδιαίτερη ιστορία των Αδελφών Γκριμ, το «Ενας Παράξενος Μουσικός», διασκεύασε το παραμύθι «χρωματίζοντάς» το με μουσική από την προκλασσική κυρίως περίοδο, προσθέτοντας κάποιες πινελιές από την εποχή του ρομαντισμού αλλά και από μουσικά κομμάτια του 20ού αιώνα.

Στο κάλεσμά τους τα σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές αναφέρουν: «Συνάδελφοι και γονείς, ελάτε με τα παιδιά σας. Εκφράστε έμπρακτα τη βοήθειά σας στους πρόσφυγες, ματαιώστε τα σχέδια ΝΑΤΟ - ΕΕ με διεθνιστική αλληλεγγύη. Αντί για εισιτήριο συγκεντρώνουμε στο χώρο της εκδήλωσης είδη πρώτης ανάγκης (φαγητό, ξηρά τροφή, νερό, βρεφικά είδη, πάνες κ.λπ.)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ