Πέμπτη 17 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Σε εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΟΠ Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα «Η ένταση της λαϊκής παρέμβασης, απάντηση στις εξελίξεις και την επίθεση του κεφαλαίου», θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, στο ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ.

Με το ίδιο θέμα εκδηλώσεις της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας γίνονται επίσης σήμερα:

-- Στη ΝΟΠΕ, στο αμφιθέατρο 15, 7ος όροφος, στη 1 μ.μ., θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Πάντειο, στην αίθουσα Β1, στις 3 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στη Φιλοσοφική Σχολή, στην αίθουσα 316, στις 12.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

Επίσης, η ΟΒ Καλλιτεχνικών Τμημάτων ΑΕΙ της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο Προσφυγικό και τη θέση του ΚΚΕ. Η εκδήλωση γίνεται σήμερα Πέμπτη, στις 2 μ.μ., στη Σχολή Καλών Τεχνών (οδός Πειραιώς 256 στην αίθουσα De Chirico). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Ακόμα, στην Πάτρα, οι ΟΒ Ιατρικής και Φαρμακευτικής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, στο αμφιθέατρο ΑΙ2, στις 2 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ