Τρίτη 29 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΒ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την παρουσία βουλευτή της ΧΑ στην εξέδρα

Την παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Πέλλας, Ι. Σαχινίδη, στην εξέδρα των επισήμων, στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, δίπλα στις δημοτικές αρχές και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιό, καταγγέλλει η ΚΟΒ Καλύμνου του ΚΚΕ.

Οπως αναφέρει, «οι τοπικές αρχές αντί να αντιδράσουν, ανέχτηκαν την παρουσία του. Ανέχτηκαν να στέκονται δίπλα στον εκπρόσωπο ναζιστών δολοφόνων, στον εκπρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης. Με τη στάση τους εκτρέφουν και νομιμοποιούν το αυγό του φιδιού, στο όνομα της αστικής δημοκρατίας, επικαλούμενοι την αστική νομοθεσία, αυτήν που απελευθερώνει σε 18 μήνες τον δολοφόνο Ρουπακιά, αυτήν που αφήνει ελεύθερο τον αρχηγό του που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Καλούμε τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους τραμπούκους - εγκληματίες που ευθύνονται για δολοφονίες και επιθέσεις σε αγωνιστές εργάτες. Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για κάθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν Ερωτήσεις στη Βουλή για τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στην προσφυγιά.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ