Τρίτη 5 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ
Διεξαγωγή εκλογών στις 11 - 12 - 13 Απρίλη

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προχωράει στις 11 - 12- 13 Απρίλη ο Σύλλογος Φοιτητών Ιστορικού - Αρχαιολογικού Αθήνας. Για τη διεξαγωγή των εκλογών έχει ψηφιστεί τριμελής Εφορευτική Επιτροπή και διμελής αναπληρωματική. Τις μέρες διεξαγωγής των εκλογών οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν με την επίδειξη του «πάσο» και της Αστυνομικής Ταυτότητας. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων και των εκλογικών συνδυασμών θα γίνεται μέχρι τις 10 Απρίλη στην Εφορευτική Επιτροπή. Κάθε ψηφοδέλτιο μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι εικοσιένα (21) υποψήφιους.

Κυκλοφορεί και η εφημερίδα του Συλλόγου

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου Φοιτητών Ιστορικού - Αρχαιολογικού, με τίτλο «Τετράδια Ιστορίας & Αρχαιολογίας», το οποίο οι φοιτητές μπορούν να το προμηθευτούν από το χώρο του Συλλόγου στη σχολή.

Στις σελίδες της εφημερίδας περιλαμβάνονται άρθρα για τις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου, αφιέρωμα στο 3ο Φεστιβάλ, αλλά και στη γενικότερη δράση του Συλλόγου. Αποκορύφωμα της δράσης του είναι η καθημερινή συλλογή 440 ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και η ενεργή δράση και συμμετοχή του στους αγώνες ενάντια στο έγκλημα για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται άρθρα με χρήσιμα συμπεράσματα και πολύτιμη πείρα από τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος και ειδικότερα για τη δράση που ανέπτυξε ο Σύλλογος ενάντια στην επιβολή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά.

Ιδιαίτερη αναφορά στη 12σέλιδη εφημερίδα του Συλλόγου γίνεται στο Προσφυγικό, στις πραγματικές αιτίες του, στον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται από τα αστικά ΜΜΕ, η φύση της αστικής φιλανθρωπίας και στον αντίποδα η ουσιαστική και πλούσια δράση του Συλλόγου όπως αποτυπώθηκε και μέσα από το φωτογραφικό φακό. Ακολουθούν αφιερώματα στα 195 χρόνια από τη μεγάλη Επανάσταση του 1821, στον Ρώσο σκηνοθέτη Αν. Ταρκόφσκι και για τη βία στα γήπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ