Τετάρτη 6 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα ημιτελικών για άνδρες και γυναίκες

Το... ριμέικ του περσινού τελικού του πρωταθλήματος, που έκρινε τον τίτλο, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (20.00 Nοvasports 3) και η αναμέτρηση με δύσκολα προγνωστικά ανάμεσα σε Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου (18.00 Νovasports 2) ανοίγουν σήμερα την αυλαία των ημιτελικών στα πλέι οφ για την Α1 ανδρών. Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες και οι νικητές των αναμετρήσεων θα προκριθούν στον τελικό του πρωταθλήματος. Το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση 5ου παιχνιδιού ανήκει στην ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία. Αυτό το έχουν οι σημερινοί γηπεδούχοι Ολυμπιακός (1ος) και Κηφισιά (2η). Στις ίδιες έδρες θα γίνουν και τα δεύτερα παιχνίδια την ερχόμενη Παρασκευή.

Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί αήττητος κάνοντας το πρώτο βήμα για τον τελικό, με εφαλτήριο τις δύο σπουδαίες νίκες - ανατροπές (από 2-0 σετ) σε Κύπελλο και Λιγκ επί του «Δικεφάλου» φέτος. Από την άλλη ο περσινός νταμπλούχος ΠΑΟΚ μετά τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα επιδιώκει να εμφανιστεί διαφορετικός στα πλέι οφ κάνοντας νέο ξεκίνημα.

Στο άλλο παιχνίδι η Κηφισιά θέλει να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία της που την οδήγησε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου και με σύμμαχο την καλή παράδοση κόντρα στους «Πειρατές» τα τελευταία χρόνια στοχεύει στην παρουσία της για πρώτη φορά σε τελικό. Από την άλλη, αν και πιο έμπειρος σε συμμετοχές στα ημιτελικά, ο Φοίνικας Σύρου (3 φορές) θέλει να σταματήσει φέτος την αρνητική επίδοση της μιας μόλις πρόκρισης σε τελικό.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ποδαρικό στην ημιτελική σειρά κάνει σήμερα και η Α1 γυναικών με τα παιχνίδια Ολυμπιακού - Πανναξιακού (17.00, Ρέντη) και Παναθηναϊκού - ΑΟ Θήρας (15.00, Κυψέλης). Η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες και εάν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι το πλεονέκτημα ανήκει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που τερμάτισαν ψηλότερα από τους αντιπάλους τους στην κανονική διάρκεια (1ος και 2ος αντίστοιχα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ