Τετάρτη 6 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Εξώδικο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα οφειλόμενα

Εξώδικο προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή απέστειλε η δημοτική αρχή της Πάτρας, καθώς παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και προσκλήσεις του Δήμου για συνάντηση, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των οφειλών της εταιρείας, η διοίκησή της δεν ανταποκρίθηκε. Με το εξώδικο ως τελευταία προειδοποίηση, ζητά την εξόφληση των 14.000 ευρώ που οφείλει η ομάδα στο Δήμο Πατρέων εντός τριών ημερών, αλλιώς η οφειλή θα πάει στην Εφορία και η Παναχαϊκή δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του σταδίου.

Μεταξύ άλλων, στο εξώδικο η δημοτική αρχή Πάτρας αναφέρει:

«Διαμαρτυρόμεθα για τη συμπεριφορά σας αυτή και σας προσκαλούμε για τελευταία φορά, όπως εντός προθεσμίας τριών ημερών από της νομίμου επίδοσης της παρούσης, εξοφλήσετε την ως άνω υποχρέωσή σας.

Σε περίπτωση κατά την οποία αρνηθείτε και πάλι την εξόφληση της οφειλής, σας δηλώνουμε ότι θα κινήσουμε εναντίον σας όλα τα νόμιμα μέσα προς εξασφάλιση των δημοτικών συμφερόντων μας, θα γνωστοποιήσουμε την οφειλή σας προς την ΔΟΥ και δεν θα συναινέσουμε στο να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ