Τετάρτη 13 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Δικαιοσύνης στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις, το προσφυγικό ζήτημα και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Λίνα Κροκίδη, επικεφαλής της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το ΚΕΑΤ και στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο αμφιθέατρο.

-- Η ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, οργανώνει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 7 μ.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας Νεάπολης, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ, θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, οργανώνει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ