Τετάρτη 25 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ξανά «πράσινος» ο Μπορέλι

Τη δική του μεταγραφική βόμβα στο πρωτάθλημα έβαλε ο Ακράτητος, καθώς εκτός σοβαρού απροόπτου, την Παρασκευή θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Ο παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το σύλλογο των Ανω Λιοσίων και αύριο αναμένεται στην Αθήνα όπου και θα συναντηθεί με τους διοικούντες των «νεοφώτιστων» προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, μαζί με τον Αργεντινό, οι άνθρωποι του Ακράτητου αναμένεται να παρουσιάσουν τόσο τον κοινοτικό επιθετικό που έχουν «κλείσει» όσο και τον Ελληνα ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Α' Κατηγορίας.

  • Στον Αρη, προστέθηκε ήδη ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Γκουντιέβ, ενώ σήμερα αναμένεται ο συμπατριώτης του Ιρανίλντο που η άφιξή του στη συμπρωτεύουσα αναβλήθηκε για 48 ώρες. Στους στόχους πάντως των «κιτρίνων» παραμένει ο Γάλλος Μπελουφά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα διοίκηση θα κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παρασκευά Αντζα.
  • Στην Ιταλία βρίσκεται το νέο απόκτημα του Πανιωνίου Πιέτρ Βλίτσεκ, καθώς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για τη γείτονα χώρα όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή των Νεοσμυρνιωτών. Ο Τσέχος αμυντικός μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό με τη Βαλ Ντε Σολ.
  • Τέλος, στον Εθνικό Αστέρα θα αγωνίζεται ως δανεικός για ένα χρόνο ο Ντανιέλ Εντουσέι. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μετακόμισε από το Βύρωνα και τον Αθηναϊκό στην Καισαριανή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «λόρδοι» θα αποκτήσουν και δύο παίκτες από τον Αστέρα ως αντάλλαγμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ