Τετάρτη 25 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κρίσιμο τεστ

Αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη δοκιμασία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα βρεθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, στο Τρέντο της Ιταλίας. Μετά το χτεσινό φιλικό με τη νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία Πιατσέντσα (2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού), οι «πράσινοι» καλούνται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στη Λάτσιο, σε μια φιλική αλλά πολύ «αποκαλυπτική» για τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας της Αθήνας, αναμέτρηση. Αλλωστε, σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Κυράστας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη «συμπεριφορά» των νεοαποκτηθέντων σε συνδυασμό με το «παλιό» και γνώριμο έμψυχο υλικό, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

  • Στις 8 Αυγούστου στην Πράγα, θα γίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην τοπική Σλάβια. Την 1η Αυγούστου οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό αγώνα με τον Αρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
  • Η 4η και μάλλον τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, απ' ό,τι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για την ενσωμάτωση στο στρατόπεδο των δευτεραθλητών του τερματοφύλακα της Καλαμάτας, Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ