Παρασκευή 6 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Δεύτερη πράξη σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Αρης τα ξαναλένε σήμερα στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς

Eurokinissi

Παναθηναϊκός και Αρης τα ξαναλένε σήμερα στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς
Με τα δύο φαβορί των αναμετρήσεων, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μετά τα πρώτα παιχνίδια, να έχουν κάνει το 1-0 στις νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Αρη, αντίστοιχα, διεξάγεται σήμερα η δεύτερη πράξη στη σειρά των ημιτελικών στην Basket League. Τα σημερινά παιχνίδια θα διεξαχθούν και πάλι σε ΣΕΦ (20.00, ΟΤΕ Sports 4) και ΟΑΚΑ (18.00 Novasports 2), όπως και τα πρώτα αφού οι δύο «αιώνιοι», που έχουν το πλεονέκτημα έδρας έναντι των αντιπάλων τους, ξεκινούν ως γηπεδούχοι στα δύο πρώτα ραντεβού της σειράς. Σημειώνεται πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες.

Στο Φάληρο, με τον αέρα της άνετης επικράτησης με διαφορά 35 π. στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται σήμερα να πραγματοποιήσει το δεύτερο και ιδιαίτερα καθοριστικό για τον στόχο της πρόκρισης βήμα του για την παρουσία του και στον φετινό τελικό του πρωταθλήματος. Με την ψυχολογία σε ιδανικά επίπεδα από την εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης και χωρίς την παραμικρή απουσία, ο Ολυμπιακός καλείται και πάλι να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί των αναμετρήσεων. Ωστόσο, παρά τα όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν έδειξε να επαναπαύεται περιμένοντας, όπως είπε, την ΑΕΚ να αντιδράσει και να εμφανιστεί καλύτερη σήμερα. Γι' αυτό κάλεσε τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Ενωσης, Γιούρι Ζντβοτς, που τα... έψαλε για τα καλά στους παίκτες του Δικεφάλου για την εμφάνισή τους την Τετάρτη, προσπάθησε στο 48ωρο που μεσολάβησε να τονώσει τον εγωισμό των παικτών του περιμένοντας, όπως τόνισε, να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο σήμερα. Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Μπράουν στο πρώτο παιχνίδι δεν έδειξε να είναι κάτι το σοβαρό και ο παίκτης αναμένεται να είναι σήμερα στην αποστολή.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, αν και δεν είχε τόσο εύκολο έργο όπως ο Ολυμπιακός, εντούτοις κατάφερε να κάνει το 1-0 στις νίκες απέναντι στον Αρη, που του έβαλε όμως αρκετά δύσκολα, τουλάχιστον για 25 λεπτά. Οι «πράσινοι» στοχεύουν σήμερα στη δεύτερη επικράτηση προκειμένου να πάνε με σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του τρίτου αγώνα σε μια δύσκολη έδρα, όπως το «Νίκος Γκάλης». Παρά τη νίκη στον πρώτο αγώνα ο τεχνικός των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, εξέφρασε προβληματισμό κυρίως για την αντίδρασή τους στις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού που, όπως είπε, αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι. Αν και, όπως είπε, χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουν κάποια πράγματα, δήλωσε αισιόδοξος πως σήμερα η εμφάνιση των παικτών του θα είναι ακόμα καλύτερη. Από πλευράς Αρη ο Δημήτρης Πρίφτης παρά την ήττα δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση των παικτών του, ωστόσο εστίασε και σε σημαντικά λάθη που έγιναν και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος ευελπιστεί σε μια καλύτερη εικόνα σήμερα, τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει και καλή διαχείριση της κούρασης από τον πρώτο αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ