Τρίτη 24 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εκτακτη σύσκεψη για ΟΑΚΑ

Μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης Παρασκευής, με την οποία αντιδρούσε στην απόφαση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση του ΟΑΚΑ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συγκάλεσε για σήμερα έκτακτη σύσκεψη για το θέμα, προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειές της. Μάλιστα, πληροφορίες δεν αποκλείουν και την προσφυγή στα δικαστήρια. Σημειώνεται πως το ΟΑΚΑ είναι έδρα αρκετών Ομοσπονδιών και Συλλόγων, ενώ τόσο οι εγκαταστάσεις του όσο και ο περιβάλλων χώρος χρησιμοποιούνται συχνά από τους όμορους δήμους, σωματεία και σχολεία.

Μετονομάζεται σε «Νίκος Γκάλης» το κλειστό

Την απόφαση της κυβέρνησης να μετονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε «Νίκος Γκάλης» ανακοίνωσε χτες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στον ίδιο τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα σε σχετική συνάντηση. Οπως έγινε γνωστό, η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους αρμοδίους, τονίζοντας πως η τιμή δεν αφορά μόνον αυτόν, αλλά όλους τους συμπαίκτες του εκείνη την εποχή.

Σημειώνεται πως εάν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μετονομασίας του κλειστού στο ΟΑΚΑ θα είναι το δεύτερο κλειστό γήπεδο της χώρας που θα φέρει το όνομα του Νίκου Γκάλη, καθώς το ίδιο έχει συμβεί και με το πρώην πλέον Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ