Τετάρτη 1 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογές στο νεοσύστατο σωματείο της «Μαρινόπουλος»

Ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή και συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις του ομίλου «Μαρινόπουλος» στη Βόρεια Ελλάδα. Σήμερα, Τετάρτη, κάλπες θα στηθούν στο «Καρφούρ» «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη από τις 11.30 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ. και στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» στην Καβάλα από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Την Κυριακή 5 Ιούνη, οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν από τις 11.30 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η προσωρινή διοίκηση του σωματείου καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν εργαζόμενοι και εργαζόμενες από τη Βόρεια Ελλάδα και να παλέψουν για ΔΣ που θα οργανώσει την αντίσταση των εργαζομένων, για σωματείο που θα συσπειρώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από χρώμα, γλώσσα, εθνικότητα.

Το Σωματείο ξεκαθαρίζει πως «δεν πρόκειται να γίνει συνεργάτης της εταιρείας. Δημιουργήθηκε από τους εργαζόμενους με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους με οποιοδήποτε κόστος. Η οργάνωσή μας, η αντίδραση σε κάθε μαγαζί έδειξε ότι έχουμε τη δύναμη. Σε αυτές τις εκλογές θα δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις γιατί χαμένη είναι η μάχη που δεν δόθηκε ποτέ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ