Τετάρτη 8 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις Συλλόγων της ΟΓΕ
  • Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια μνημείου της ΟΓΕ στην πλατεία 8ης Μαρτίου, στη συμβολή των οδών Κερασόβου, Ελαιών και Πανοράματος, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Πετρούπολης, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης. Στην εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, και η πρόεδρος της ΟΓΕ, Μαιρήνη Στεφανίδη. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Η Ομάδα Γυναικών Κηφισιάς της ΟΓΕ παρουσιάζει το Σάββατο 11 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο θεατράκι των εργατικών κατοικιών, μουσικοθεατρική εκδήλωση με θέμα: «Πρόσφυγες, μια ιστορία που δεν τελειώνει».
  • Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιούνη εκδήλωση αφιερωμένη στα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΟΓΕ, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (παλιό νεκροταφείο).
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τον πόλεμο και το Προσφυγικό θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γυναικών Εξαρχείων - Κολωνακίου - Νεάπολης, τη Δευτέρα 13 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο «Καφέ Ανέσπερον» (Ασκληπιού 115).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ