Σάββατο 2 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κόσμος πάει και έρχεται...

ΑΕΚ: Και επίσημα από χτες παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελούν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Μακόλι Κρισάντους, Φώτης Καραγκιολίδης και Μπρούνο Ζουκουλίνι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Για τη μη παραμονή του Μπρέσεβιτς σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του, για τους Τζεμπούρ, Κρισάντους και Καραγκολίδη, απλά δεν ανανεώθηκε η συνεργασία, ενώ όσον αφορά τον Ζουκουλίνι, έληξε ο δανεισμός του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΑΟΚ: Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη βούλα είναι από χτες ο Ισπανός Χοσέ Ανχελ Κρέσπο. Η ομάδα ανακοίνωσε πως υπογράφτηκε συμβόλαιο συνεργασίας με τον 29χρονο στόπερ για τα επόμενα τρία χρόνια. Σημειώνεται πως 24 ώρες νωρίτερα η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει τη μεταγραφή του 28χρονου Ολλανδού εξτρέμ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, επίσης για 3 χρόνια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δανεικό για ένα χρόνο από την Κάλιαρι απέκτησε ο Παναθηναϊκός τον Κολομβιανό φορ Βίκτορ Ιμπάρμπο. Είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Σουηδού αμυντικού Νίκολας Χουλτ για τρία χρόνια.

ΑΕΛ: Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού θέλει να δώσει βάση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ