Τρίτη 5 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σύρραξη και διακοπή στο Ελλάδα - Κροατία

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή του φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των Εθνικών ομάδων νέων Κροατίας και Ελλάδας στο Βελιγράδι, όπου συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελούσε τον τελικό του τουρνουά, στο οποίο τελικά η Ελλάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση, αφού την ώρα της οριστικής διακοπής από τους διαιτητές έχανε με 11-9 από τους Κροάτες.

Το παιχνίδι βρισκόταν στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ένα χτύπημα Κροάτη παίκτη προς το Νίκο Γαρδίκα αποτέλεσε την αφορμή για γενική σύρραξη. Η ελληνική πλευρά πάντως πριν από τα γεγονότα είχε διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές για σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των Κροατών, οι οποίοι μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο είχαν τιμωρηθεί με αποβολή παίκτη χωρίς αντικατάσταση.

Από την πλευρά της η κροατική ομοσπονδία με χτεσινή της ανακοίνωση κατηγορεί για το συμβάν την ελληνική πλευρά και ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θόδωρο Χατζηθεοδώρου, για τον οποίο υποστηρίζουν οτι προέτρεψε τους υπόλοιπους Ελληνες παίκτες να μπουν στην πισίνα και να γενικευτεί η σύρραξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ