Κυριακή 17 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μηδέν στο πηλίκο...

«Χτίζω κλίμα εμπιστοσύνης. Θέλω να γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι ότι μπορούν να με εμπιστευτούν», δήλωσε στη «Ντόιτσε Βέλε» τη βδομάδα που πέρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας έτοιμος και «διαθέσιμος» για όταν οι καπιταλιστές αποφασίσουν να ποντάρουν στο δικό του «άλογο» για να διαχειριστεί από κυβερνητικές θέσεις τα συμφέροντά τους.

Και πώς τη χτίζει την εμπιστοσύνη; Διαλαλώντας ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις λαϊκές διαμαρτυρίες αφού «έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι το πολιτικό κόστος», κι ότι εκείνος και το κόμμα του την... πιστεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, αφού όπως είπε «εμείς ψηφίσαμε ένα πλαίσιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει διαρθρωτικές αλλαγές που υποστηρίζουμε όχι γιατί είναι στο μνημόνιο, όχι γιατί μας τις επέβαλαν οι Γερμανοί ή οι Βρυξέλλες, αλλά γιατί είναι σωστές για τη χώρα. Αυτή είναι η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Βέβαια κι ο ΣΥΡΙΖΑ που - για λαϊκή κατανάλωση - καμώνεται ότι εφαρμόζει με βαριά καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική, και... αναγκάζεται «λόγω αρνητικών συσχετισμών», μια χαρά τις προχωράει τις απαιτήσεις των καπιταλιστών. Αρα, μηδέν στο πηλίκο των κυβερνητικών διαχειριστών της βαρβαρότητας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ