Παρασκευή 3 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ζητείται τύχη και... άμυνα

Χαρακτηριστικές τείνουν να γίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες για τον Παναθηναϊκό

Sportidea

Χαρακτηριστικές τείνουν να γίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες για τον Παναθηναϊκό
Φιλικό και... ζημιά είναι όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό. Η κακοδαιμονία που ξεκίνησε από την Ιταλία να χτυπάει το «πράσινο» στρατόπεδο στον «ευαίσθητο» τομέα των τραυματισμών (περίπτωση Γκούμα), συνεχίστηκε χτες και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, στη λίστα των τραυματιών, προστέθηκε και ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο υψηλόσωμος παίχτης των δευτεραθλητών, υπέστη χτες -κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον Αρη- κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για τις επόμενες 20-30 μέρες. Μετά από αυτές τις εξελίξεις και ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια για τα προκριματικά του Τσάμπιον Λιγκ, ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιάννης Κυράστας, καλείται να βρει σύντομα τις λύσεις, προκειμένου να καλύψει τα κενά στην αμυντική του ζώνη που αποδυναμώθηκε, καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ για υποβολή των λιστών με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός αυτό ίσως οδηγήσει σε μια συμφωνία συνεργασίας - αστραπή με τον παίχτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Ταλάλ Ελ Καρκουρί.

Οσον αφορά στο χτεσινό φιλικό, οι δύο αμάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 (Κόλκα, Μπάρκογλου) σε ένα παιχνίδι με μέτριο θέαμα όπου κυριάρχησε, κυρίως από πλευράς Παναθηναϊκού, για άλλη μια φορά η εναλλαγή παιχτών.

  • Αντίθετος στη δημιουργία γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Γουδιού, φάνηκε μέσω των δηλώσεών του σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Αθήνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο Δ. Αβραμόπουλος, πρότεινε τον Ελαιώνα (όρια δήμου Αθηναίων - σύνορα δήμου Αιγάλεω) ως τον καταλληλότερο χώρο για την επίτευξη του συγκεκριμένου έργου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ