Παρασκευή 3 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«Κρυφτούλι» με Γκόμεζ

Δε φαίνεται να έχει τέλος το σίριαλ Γκόμεζ για τον Ηρακλή. Οι άνθρωποι του «Γηραιού» θέλουν πάση θυσία να εντάξουν στο ρόστερ του συλλόγου τον Ρόλαντ Γκόμεζ όσο... βαρύ και αν είναι το τίμημα. Ομως ενώ όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, οι αντίστοιχοι του ΟΦΗ κάθε λίγο αυξάνουν τις οικονομικές απαιτήσεις και ζητούν - πέρα από χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 600 εκατομμύρια δραχμές - και τον Κώστα Κορμαρή που ο Αγγελος Αναστασιάδης τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Πέρα από τα μεταγραφικά, ένα επεισόδιο ήρθε να ταράξει τα νερά του συλλόγου. Οι δύο ξένοι του Ηρακλή, ο Φοφόνκα και ο Γκοϊκοβιτς, διαπληκτίστηκαν γεγονός που ίσως τούς κοστίσει ακριβά καθώς η διοίκηση θα τους τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο.

  • Στον Αρη, ο Χαριστέας... ανάβει φωτιές στις σχέσεις της διοίκησης και του τεχνικού Ανρί Μισέλ. Ο τεχνικός του Αρη πληροφορήθηκε πως άνθρωπος του συλλόγου θα ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να συζητήσει με τους υπεύθυνους της Περούτζια το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ελληνα διεθνή. Ο Γάλλος προπονητής τόνισε πως υπολογίζει τον Χαριστέα και μάλιστα έθεσε θέμα παραίτησης σε περίπτωση που θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Η κίνηση αυτή του Μισέλ, ανάγκασε τη διοίκηση των «κιτρίνων» να εκδώσει ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
  • Με τον Εντγκάρντο Αντινόλφι συναντήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με αρχικό χρόνο τους έξι μήνες και μετά να επανεξεταστεί το θέμα για περαιτέρω ανανέωση. Αυτό που αποτελεί «αγκάθι» είναι το «πράσινο φως» από τον τεχνικό του συλλόγου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πάντως από τις τελευταίες προτάσεις που δέχτηκε ο «Δικέφαλος», εξετάζεται μία από τη Σουηδία αλλά δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τόσο ο Αντινόλφι όσο και ένας Τούρκος που ανήκει στη Φραγκφούρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ