Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΡΙΖΑίικη... πραγματικότητα

Ας ξεκινήσουμε απ' την πραγματικότητα: Πέρσι στα ΙΕΚ όλης της χώρας εργάστηκαν περίπου 6.000 εκπαιδευτές. Τα δεδουλευμένα των μηνών Νοέμβρη - Δεκέμβρη τα πληρώθηκαν τον Μάη, για τους μήνες Γενάρη - Μάρτη (έως τις 16/3) πληρώθηκαν τον Αύγουστο (!) και για τους μήνες Μάρτη - Ιούνη ακόμα περιμένουν...

Ας περάσουμε τώρα στη ΣΥΡΙΖΑίκη... πραγματικότητα: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του υπ. Παιδείας δήλωσε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «είναι η πρώτη φορά, μέσα σε εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πληρώνονται πραγματικά στην ώρα τους αυτοί οι άνθρωποι», συγκρίνοντας με προηγούμενες χρονιές που πληρώνονταν με ένα χρόνο και πλέον καθυστέρηση. Ετσι, η πεντάμηνη και εξάμηνη καθυστέρηση βαφτίζεται... «στην ώρα τους»!

Το δούλεμα και η πρόκληση για τους χιλιάδες αυτούς εργαζόμενους βγάζει μάτι. Αυτό μάλιστα, την ίδια ώρα, που υπόσχονται πως δε θα υπογραφούν νέες συμβάσεις αν δεν αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα των εκπαιδευτών. Από υποσχέσεις βέβαια... έχουν χορτάσει οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ. Γι' αυτό, μοναδικός δρόμος η οργάνωση της πάλης τους, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ