Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
Συναντήσεις, προσφυγές και «πόθεν έσχες»

Μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος «πόθεν έσχες» των προσωρινών υπερθεματιστών των 4 τηλεοπτικών αδειών, ενώ μέχρι χτες δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο έλεγχος θα αφορά το σύνολο του τιμήματος της κάθε άδειας ή μόνο την πρώτη δόση. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, αναμένεται η επικύρωσή της από τον γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσο, ενώ στη συνέχεια δίνεται διορία 15 ημερών για την καταβολή της πρώτης δόσης. Στις 16/9 αναμένεται και η απόφαση του ΣτΕ για τις προσφυγές των καναλαρχών.

Στο μεταξύ, ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha» προσέφυγε χτες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της διαγωνιστικής διαδικασίας, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «αθέμιτο ανταγωνισμό», στρεφόμενος κυρίως κατά του Ι. Σαββίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τη λήξη της διαδικασίας.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό χτες, υπήρξαν συναντήσεις κατά τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Β. Μαρινάκη και του Στ. Ψυχάρη. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, διαρροές αναφέρουν ότι οι συζητήσεις τους περιλαμβάνουν και το μέλλον του «MEGA».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ