Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ., στα Πετράλωνα στην πλατεία Ελπίδος (οδός Καλλιρόης) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν των θυμάτων του ολοκαυτώματος στα Παλαιά - Ανω Σφαγεία Πετραλώνων, στην οποία θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στο μνημείο της μάχης της Λαμπούσας, η ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ και τα Παραρτήματα Εύβοιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του αντιφασιστικού αγώνα του λαού, της νίκης του ΕΛΑΣ στη μάχη της Λαμπούσας και του Β. Μήτρου, όπως και όλων των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Την Τρίτη 13/9

-- Η ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70χρονα του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση φωτογραφίας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της πάλης για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Ισχυρό ΚΚΕ και ΚΝΕ στους χώρους δουλειάς για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό», διοργανώνουν η ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ και οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο «Π. Μελά» στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ