Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σήμερα η συγκέντρωση στην Αμφιάλη

Στα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Από την περσινή κινητοποίηση των σωματείων
Από την περσινή κινητοποίηση των σωματείων
Συγκέντρωση σήμερα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ζαρντέν στην Αμφιάλη, διοργανώνουν σωματεία του Πειραιά, στα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (17 προς 18 Σεπτέμβρη) από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός της περιοχής του Πειραιά δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο ρόλος της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Είναι τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, που τα αμολάνε και τα μαζεύουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους», τονίζουν τα σωματεία. Καλούν το λαό να είναι σε επιφυλακή: «Δεν πρέπει "να βγουν λάδι" οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Καλούμε κάθε εργαζόμενη, κάθε εργαζόμενο, τις νέες και τους νέους των δήμων του Πειραιά να δώσουν το "παρών" στη συγκέντρωση που καλούν τα σωματεία μας. Να απαντήσουμε μαζικά, αποφασιστικά στην προσπάθεια αθώωσης, στη συνείδηση του λαού, της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και των αφεντικών της», αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση.

Στην κινητοποίηση καλούν οι εξής συνδικαλιστικές οργανώσεις: Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, Παράρτημα Πειραιά Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής, Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Περιφέρειας Πειραιά, Πανελλήνια Ενωση Ελαιουργοσαπουνοποιών, Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά.

Κάλεσμα απευθύνουν, επίσης, 19 Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί Σύλλογοι από σχολές της Αθήνας (Φυσικού, Φαρμακευτικής, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Τουρκικών Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Οδοντιατρικής, Φοιτητικής Εστίας Αθήνας, Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, Μηχανολόγων ΕΜΠ, Τοπογράφων ΕΜΠ, Οικονομικού, ΕΜΜΕ, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας και ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας), καθώς και οι Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ στην περιοχή του Πειραιά (Πειραιά, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας, Κορυδαλλού και Σαλαμίνας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ