Πέμπτη 9 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία ζωής

Μία συναυλία αφιερωμένη στη ζωή θα πραγματοποιήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το Σάββατο, 9.30 μ.μ., στην παραλία του Πλατανιά Προμυρίου, στη Μαγνησία, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την εθελοντική αιμοδοσία, που οργανώνουν η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πηλίου Μαγνησίας και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Προμυρίου.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στον Πλατανιά, αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 12/8, με κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, σε συνεργασία με το σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού». Το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει ανάγκες του Νοσοκομείου Βόλου και των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα του Σταθμού Αιμοδοσίας Βόλου.

Οι διοργανωτές, αλλά και ο δημοφιλής καλλιτέχνης, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει τις πιο αγαπημένες δημιουργίες του σε ένα τρίωρο πρόγραμμα, με ηλεκτρικά ροκ κομμάτια, τρυφερές μπαλάντες, μοναδικές ερμηνείες, σταθμεύοντας σε σημαντικές στιγμές της μελωδικής του διαδρομής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ