Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικίνδυνες φιλίες της κυβέρνησης

Μέσα σε ένα μόλις 15ήμερο, καταγράφηκαν οι εξής ανταλλαγές επισκέψεων με το Ισραήλ: Στις 12 Σεπτέμβρη βρέθηκε στο Τελ Αβίβ (για πολλοστή φορά) ο Ελληνας υπουργός Αμυνας, Π. Καμμένος, που σε συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του «εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ρυθμό ανάπτυξης» της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και «συμφώνησαν για την περαιτέρω διεύρυνση αυτής της συνεργασίας».

Πριν από μερικές μέρες, στο Ισραήλ βρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για επαφές μεταξύ άλλων με νέους επιχειρηματίες που στηρίζουν την καινοτομία και διερευνητικές συναντήσεις για τη δημιουργία «οικολογικού πάρκου» στην Περιφέρεια.

Προχτές, ο Ελληνας υπουργός Ενέργειας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον Ισραηλινό ομόλογό του (μαζί και με τον Κύπριο ομόλογό τους), όπου συμφώνησαν να επιταχυνθεί η τριμερής ενεργειακή συνεργασία, μεταξύ άλλων για τη μεταφορά αερίου προς Ευρώπη.

Χτες, ανακοινώθηκε ότι στη σημερινή κηδεία του σφαγέα Σιμόν Πέρες θα εκπροσωπήσει τη χώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι παρέες της κυβέρνησης είναι ενδεικτικές και δεν μπορεί να μη σχολιάσει κανείς με βάση αυτό που λέει ο λαός μας «δείξε μου το φίλο σου...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ