Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μέρα διαδηλώσεων η αυριανή για την Υγεία

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Στην Αττική έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας (7 π.μ. - 11 π.μ.) και εκείνες τις ώρες οργανώνονται συγκεντρώσεις σε νοσοκομεία, οι οποίες θα καταλήξουν με πορεία στο υπουργείο Υγείας. Στις κινητοποιήσεις καλούν με ανακοινώσεις τους ΟΕΝΓΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στον «Ευαγγελισμό», οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 7 π.μ. έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας και σε συγκέντρωση στις 9 π.μ., στα Επείγοντα. Στην υπόλοιπη χώρα, οι υγειονομικοί προχωρούν σε 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν συγκεντρώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη, τα Σωματεία Εργαζομένων στο «Θεαγένειο» και στο «Ιπποκράτειο» καλούν σε πανυγειονομική συγκέντρωση, στις 10.30 π.μ., έξω από την 4η ΥΠΕ. Το Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράστασή του στους αγωνιζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές και καλεί σε στήριξη της κινητοποίησης.

Στην Κρήτη, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση, στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Κάλεσμα στους εργαζόμενους στα δύο νοσοκομεία της πόλης (ΓΝΛ και Πανεπιστημιακό) να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική είσοδο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λάρισας, απευθύνει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Λάρισας του ΠΑΜΕ. Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας καλεί, στις 11 π.μ., το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ