Τρίτη 18 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΙ - LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ»
Δυνατή τετράδα στο φάιναλ φορ

Οι τρεις ομάδες που θεωρούνταν φαβορί εξ αρχής, οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ο Ηρακλής που έκανε την έκπληξη στον όμιλο της Σύρου είναι τελικά η τετράδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του League Cup ανδρών «Νίκος Σαμαράς» στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Αυτό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 26 - 27 Γενάρη στην Κύπρο, με την ανακοίνωση της ακριβούς τοποθεσίας να αναμένεται απ' την ΕΣΑΠ. Στους αγώνες για την Α' φάση των ομίλων που διεξήχθησαν, οι τέσσερις κατέλαβαν την πρώτη θέση των ομίλων τους και σφράγισαν το... εισιτήριο για Κύπρο.

Στον Α' όμιλο, ο ΠΑΟΚ πρώτευσε με δύο νίκες επί των Ορεστιάδα (3-0 σετ) και Εθνικού Αλεξανδρούπολης (3-0). Στον Β' όμιλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε των Κηφισιά (3-0 σετ) και Ηρακλή Χαλκίδας (3-1). Στον Γ' ο Παναθηναϊκός, αν και δυσκολεύτηκε, νίκησε τους Παμβοχαϊκό (3-2 σετ) και Παναχαϊκή (3-1). Στη Σύρο, ο Ηρακλής πήρε την πρωτιά, νικώντας τον Φοίνικα Σύρου (3-1) και τον Κύζικο (3-0).

  • Τη χαρά της πρόκρισης στο φάιναλ φορ για τον ΠΑΟΚ μετρίασε ο τραυματισμός του Ερνάν Γκόμεζ που υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα απουσιάσει για ενάμιση μήνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ