Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Το καπλάνι της βιτρίνας» και πάλι μαζί μας...

  • Την Κυριακή 23 Οκτώβρη, η παράσταση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ
  • Νέες παιδικές ομάδες θεάτρου, χορού και εικαστικών θα λειτουργήσουν φέτος

Στιγμιότυπο από την παράσταση που παρουσιάστηκε στο 42ο Φεστιβάλ
Στιγμιότυπο από την παράσταση που παρουσιάστηκε στο 42ο Φεστιβάλ
Η παιδική θεατρική παράσταση, που παρουσιάστηκε φέτος στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», βασισμένη στο γνωστό κι αγαπημένο μυθιστόρημα της Αλκης Ζέη «Το καπλάνι της βιτρίνας», θα παρουσιαστεί, για άλλη μια φορά, την ερχόμενη Κυριακή, 23 Οκτώβρη, στις 12.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ.

Την παράσταση παρουσιάζει μια ομάδα 11 παιδιών, από 8 - 9 έως 13 - 14 χρόνων, που δούλεψαν περίπου ένα χρόνο μαζί πάνω στο έργο, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Ελεάνας Γρηγορίου και με τη συμβολή στα σκηνικά της Αννας Λυκούδη, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Οπως εξάλλου είχε ειπωθεί και στο Φεστιβάλ, η ομάδα αυτή θα συνεχίσει τη λειτουργία της και θα μεγαλώσει δίνοντας ραντεβού και για νέες παραστάσεις. Ετσι, η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα σε μικρούς μαθητές να συμμετάσχουν στη θεατρική και τις άλλες παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες που θα λειτουργούν και φέτος στο Στέκι της ΚΝΕ. Το κάλεσμα αφορά μαθητές του Δημοτικού και της Α' Γυμνασίου. Οι παιδικές ομάδες που θα λειτουργήσουν φέτος είναι: Θεάτρου, χορού και εικαστικών.

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών ομάδων θα γίνει την Κυριακή 6 Νοέμβρη, στις 18.00, στο Στέκι (Τροίας 36). Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με e-mail στο steki@kne.gr ή τηλεφωνικά στο 210.8823.674.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ