Σάββατο 22 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ»
Κινητικότητα σε κύκλους της «παλιάς σοσιαλδημοκρατίας»

Συνεχίζεται μια κινητικότητα σε κύκλους της «παλιάς σοσιαλδημοκρατίας», για τη διαμόρφωση τρίτου, υπολογίσιμου πόλου αστικής διαχείρισης.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, εκπρόσωποι από τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία (συμμετέχουν ως τρίτη συνιστώσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) αφού πρώτα συναντήθηκαν με τους Μεταρρυθμιστές για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη, είχαν ακολούθως συνάντηση και με την πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, υπουργό σε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου.

Επισήμως, η συνάντηση αφορούσε τη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης του Δικτύου με τον ευρωπαϊκό οργανισμό FEPS (Forum of European Progressive Studies). Συζητήθηκε επίσης, «το θέμα των εξελίξεων στον προοδευτικό χώρο στην ΕΕ και η ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για δημιουργία στην Ελλάδα, ενός αυτόνομου, ενιαίου και ισχυρού φορέα στο χώρο αυτό. Ενός φορέα που θα κινητοποιήσει ευρύτερες δυνάμεις και θα θέσει την πολιτική ατζέντα που έχει σήμερα ανάγκη ο τόπος»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ