Τρίτη 1 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητα σωματείων
  • Το Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς καλεί τις Λαϊκές Επιτροπές της Αθήνας, του Πειραιά και του Κερατσινίου, τους Συλλόγους της ΟΓΕ και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στις παραπάνω περιοχές σε κοινή σύσκεψη με τους εργαζόμενους στο ίδρυμα «Παιδική Στέγη», με θέμα το συντονισμό της κοινής τους πάλης, σήμερα, Τρίτη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
  • Συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο 5/11 οι εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας και γύρω δήμων. Οι συνταξιούχοι μπορούν να ψηφίζουν κάθε μέρα (10 π.μ. - 5 μ.μ.) στα γραφεία του Σωματείου (Αριστείδου 92).
  • Σε μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιεί το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη καλεί η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης και άλλων οργάνων θα γίνουν στις 3, 4, 7, 9 και 10 Νοέμβρη.
  • Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) προγραμματίζει ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία, την Παρασκευή 4/11, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Επίσης, προγραμματίζει εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11/11, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, στην Πτολεμαΐδα.
  • Η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) οργανώνει σύσκεψη ανέργων, την Τετάρτη 9/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ