Σάββατο 5 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Με την πλάτη στον τοίχο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Κατήφεια και προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι ήττες για την 4η αγωνιστική στους ομίλους του Εuropa League στους δύο εκ των τριών ελληνικών εκπροσώπων στη διοργάνωση. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μετά τις εντός έδρας αποτυχίες με Καραμπάγκ (0-1) και Σταντάρ Λιέγης (0-3) έχουν δύσκολο έργο για την πρόκριση αφού πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται απ' αυτούς. Ειδικά οι «πράσινοι» με μόλις 1 β σε 4 αγώνες βρίσκονται σε ακόμα χειρότερη μοίρα, θέλουν 2 νίκες στα 2 ματς κόντρα σε Αγιαξ (εκτός) και Θέλτα (εντός) και να έχουν αποτυχίες οι Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα. Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Φιορεντίνα (εκτός) και Λίμπερετς (εντός) ουσιαστικά καλείται να πάρει 4 β. περισσότερους απ' ό,τι η Καραμπάγκ.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παρά το στραβοπάτημα με την Αστάνα εκτός (1-1) έχει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση και για την πρωτιά με Γιουνγκ Μπόις (εντός) και ΑΠΟΕΛ (εκτός).

Οι βαθμολογίες των ομίλων των ελληνικών ομάδων είναι: 2ος Ομιλος: ΑΠΟΕΛ 9, Ολυμπιακός 7, Γιουνγκ Μπόις 4, Αστάνα 2. 7ος Ομιλος: Αγιαξ 10, Θέλτα 5, Σταντάρ Λιέγης 5, Παναθηναϊκός 1. 10ος Ομιλος: Φιορεντίνα 10, Καραμπάγκ 7, ΠΑΟΚ 4, Λίμπερετς 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ