Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις και μαθήματα στο «Μικρόβιο»

Προβολές, βιβλιοπαρουσιάσεις και μαθήματα, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Πολυχώρου Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα, «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα, περιλαμβάνει:

Σάββατο 12 Νοέμβρη στις 8 μ.μ.: Παρουσίαση βιβλίου «Δε δουλώνω, δεν απογράφω» της Ν. Αποστολοπούλου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κ. Ρεϊτζόπουλο, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και θα διαβαστούν αποσπάσματα από βιβλία της συγγραφέως. Επίσης, στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο με παλιότερη συνέντευξη της Ν. Αποστολοπούλου.

Κυριακή 20 Νοέμβρη στις 6 μ.μ.: Ομιλία με θέμα: «Η δική μας Τέχνη δεν αρκείται στην αναγνώριση της πραγματικότητας». Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 26 Νοέμβρη στις 8 μ.μ.: Προβολή Ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR», για την πολύμηνη απεργία στη «Χαλυβουργία Ελλάδος».

Ακόμα έχουν ξεκινήσει τα δωρεάν μαθήματα στον Πολυχώρο και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής: Δευτέρα, 17.00, Χειροτεχνία - Ντεκουπάζ. Δευτέρα, 20.00, Μάθημα 3D Γραφικών. Τρίτη, 20.30, Σύγχρονος Χορός. Τετάρτη, 18.00, Ελεύθερο Σχέδιο. Τετάρτη, 18.00, Γραφιστική. Πέμπτη, 18.00, Παραδοσιακός Χορός. Παρασκευή, 19.00, Μουσικό Παιχνίδι για παιδιά Δημοτικού. Σάββατο, 16.00, Φωτογραφία. Ακόμα θα ξεκινήσουν και σεμινάρια θεάτρου και μαθήματα κιθάρας.

Εγγραφές γίνονται στο www.mikrovio.com ή στο mikrovioklmt@gmail.com ή στο χώρο του «Μικρόβιου» (συμβολή Αριστοδήμου και Παπατσώνη) κάθε απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ