Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ξεκινά αύριο το Συνέδριο της ΟΓΕ

Από αύριο, Παρασκευή, μέχρι και την Κυριακή 13/11 θα πραγματοποιηθεί το 12ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυναικών, αντιπροσώπων που εκλέχτηκαν από τις συνελεύσεις των Συλλόγων και των Ομάδων Γυναικών σε όλη τη χώρα. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα γίνουν στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πειραιά (Πέτρου Ράλλη και Θηβών).

«Γυναίκα, βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση», είναι το σύνθημα του Συνεδρίου, με το οποίο η ΟΓΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα στις γυναίκες να πάρουν τη θέση τους στον αγώνα, διεκδικώντας κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους, στη δουλειά, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο και τη δημιουργική ζωή.

Να σημειωθεί ότι στο χώρο που θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου, η ΟΓΕ έχει προβλέψει για την παράλληλη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, καθώς μεγάλο μέρος των αντιπροσώπων είναι μητέρες μικρών παιδιών. Επιπλέον, θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «Η σύγχρονη γυναίκα μέσα από το φακό», με φωτογραφίες που στάλθηκαν στην Ομοσπονδία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που πήρε για να τιμήσει την 40ή επέτειο της δράσης της, τον περασμένο Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ